
#Strogeel in het glas, goed gekoeld. #Eerste neus doet me denken aan de oude wijnen die ik gisteren allemaal door de gootsteen heb gemieterd. #Misschien nog iets te koud, even laten opwarmen. #Hele aparte geur. #Ananas, hoog in het zuur, niet te stroperig. #Het zoet valt nog wel mee, hij heeft iets noterigs ook. #Sinaasappelschil zorgt voor een bittertje. #Nu ga ik me aan een hapje vanille ijs met kersen wagen. #De wijn blijft overeind, al lijkt het alsof de zoetheid is afgenomen. #Ik ben alweer aan m'n tweede glas toe. En vanavond wordt er niet gespuugd. #Ik haal er niet meer uit. Hij was zeker niet complex, maar gelukkig ook zeker niet vervelend. #M'n derde glas alweer. Hoe later op de avond... #Had tijdens SWEN2 cursus ook al eens botrytis geproefd. Was even vergeten hoe lekker dit is! #Schenk nu m'n vierde glas in. De limiet. #Twexit.