23 november 2012

Wijnbedrijvigheid: Wine in Black


(advertorial)

Nee, niet Men In Black... Wine in Black. Een van oorsprong Duitse webwinkel met een snel roulerend aanbod van topwijnen. Op de homepage staan de actiewijnen die vaak niet langer dan een week verkrijgbaar zijn. Er is ook een pagina 'ontdekkingen' en 'bestsellers'. Daar staan zeg maar de langlopers, maar ook hier geldt: op is op. Je moet overigens eerst een account aanmaken om dat aanbod te kunnen bekijken, dat doen ze slim. In het kort wat ze over zichzelf te vertellen hebben en hun filosofie:

Wine in Black is ontstaan uit passie voor echt goede wijn en in de overtuiging dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Wie kent dat niet? U staat voor een enorm assortiment van 100, 200 of zelfs 500 wijnen en heeft te veel tijd nodig om de echte highlights te ontdekken. Dat kan ook anders: Wine in Black is een exclusieve online shop, die voor haar leden wekelijks een steeds wisselend aanbod aan de mooiste wijnen maakt. Ons ervaren wijnteam concentreert zich daarbij uitsluitend op premium wijnen, die altijd tot de beste categorie behoren. Door de geringe aantallen die van deze wijnen beschikbaar zijn, is er een snelle wisseling in het assortiment, waardoor u geleidelijk de fantastische verscheidenheid aan wijn kunt ontdekken. Een voortdurend nieuw assortiment heeft nog een voordeel: het is aanzienlijk gunstiger, omdat hoge opslagkosten, ingewikkeld beheer van voorraad en nog veel meer zaken wegvallen. Het prijsvoordeel dat op deze manier ontstaat, geven wij natuurlijk direct door aan u!

Assortiment

Iedere wijn in ons aanbod kenmerkt zich als uniek, omdat Wine in Black in plaats van een onnodig groot assortiment een geconcentreerde reeks wijnen aanbiedt.

Verscheidenheid

Klassieke Champagne, een vernuftige Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland, een Riesling uit de Moezelstreek, een Super Tuscan uit Italië, een hoge kwaliteit Bordeaux of een Spaanse ontdekking… Wine in Black staat voor verleidelijke verscheidenheid alom.

Prijs

Snel, flexibel, een wisselend assortiment, fijne structuren en vooral veel wijn-know-how, zijn de ingrediënten voor de actieprijzen bij Wine in Black. Onze Inkoopmanager, die intern "Het Truffelvarken" genoemd wordt, heeft een neus voor alle premium wijnen die voor een goede prijs op de markt te krijgen zijn. En zijn gunstige inkoop, is uw gunstige prijs.

Kwaliteit

Elke wijn die in het assortiment van Wine in Black opgenomen wordt, ondergaat een strenge selectie, wordt geproefd, beoordeeld en gekwalificeerd. Wij werken daarnaast uitsluitend met bekende producenten of spannende nieuwkomers in de wijnwereld. Uiteraard houden wij ook altijd de internationale wijnpers in de gaten, om geen hooggewaardeerde wijnen te missen.

De spelregels van Wine in Black

De aanbiedingen zijn altijd tijdelijk, snel bestellen is daarom aan te raden. Door onze gelimiteerde voorraad, zijn alle wijnen beperkt tegen de actieprijs verkrijgbaar. Op = op! Iedere nieuwe klant registreert zich gratis met een e-mailadres, vaste klanten loggen in. Zo kunnen wij een optimale service waarborgen.

En waarom heten we Wine in Black?

Heel eenvoudig: zwart symboliseert alles wat premium wijn ook doet. Zwart is elegant en exclusief, diep en mysterieus, maar staat ook voor dynamiek en eenduidigheid en straalt altijd een stuk luxe en tijdloze schoonheid uit. Een Engelse naam is bovendien optimaal voor het contact met internationale wijngoederen. Aangezien de wijnboeren en de wijnproducenten van onze premium wijnen op alle vijf de continenten van de wereld vertegenwoordigd zijn, worden beide elementen in de naam samengevat: Wine in Black – Online. Premium. Wine.